Onderwijsscout.nl - Over Ons
 

Onderwijsscout levert detacheringsdiensten aan het onderwijs.

Dankzij onze brede kennis van en ervaring in het onderwijs zijn we bekend met de uitdagingen rondom o.a. bezetting, werkdruk, aanbod en veranderende wet- en regelgeving. Onze achtergrond in het onderwijs maakt dat we gedreven zijn om een bijdrage te leveren aan continuïteit in het onderwijs. Dat doen we door we door het bieden van flexibele en kwalitatief hoogwaardige detacheringsoplossingen; van werving & selectie tot nazorg. Hierbij gaan we altijd voor het optimale resultaat: de juiste verbinding tussen opdrachtgever en kandidaat.

Mensen op die plek brengen waar ze boven zichzelf uitstijgen. Zodat ze anderen laten groeien en het vertrouwen meegeven dat ze nodig hebben. Dankzij onze jarenlange ervaring in het onderwijs- en detacheringsveld weten we goed de vertaalslag te maken tussen de behoefte van scholen en leerkrachten. We nemen de tijd om onze leerkrachten te leren kennen. We kijken niet alleen naar werkervaring maar vooral naar unieke pedagogische kwaliteiten. En voor de vacatures van onze opdrachtgevers kijken we verder dan de vraag. We zoomen in op cultuur, de leerlingen en het team waarmee onze leerkracht gaat samenwerken. Zo bouwen we samen aan duurzame relaties en maken we onze leerkrachten onvergetelijk.

Ons brede pallet van opdrachtgevers varieert van basisscholen, voortgezet onderwijs en hbo- en wo- instellingen tot Justitiële inrichtingen, inburgeringsbureaus, Reclassering Nederland en stichtingen voor Jongerenwerk.

Visie

Onderwijsscout ziet onderwijsexpertise, persoonlijk contact en betrokkenheid als randvoorwaarden voor succes. Daarom zijn en blijven onze lesbevoegde accountmanagers betrokken van het begin tot eind van een opdracht en investeren wij continu in onze relaties. Zowel richting onze opdrachtgevers, als onze kandidaten. Door daarnaast continu te investeren in de ontwikkeling van onze kandidaten zijn wij in staat om onze opdrachtgevers altijd een kwalitatieve en flexibele oplossing te bieden. Omdat wij ‘de taal spreken van het onderwijs’ kunnen we de kwaliteit en service leveren die zowel opdrachtgevers als kandidaten van ons mogen verwachten en kunnen wij de belangen van alle betrokkenen het beste vertegenwoordigen. Zo zorgen we voor de juiste verbinding tussen vraag en aanbod en kunnen onze opdrachtgevers zich volledig richten op het onderwijs.